Hitro iskanje
Iskane besede

Obdobje

Družba
Podrobno iskanje
 
PAL-219/17

Ljubljanska borza, d. d., Ljubljana

'Slovenske borzne družbe online' – Ljubljanska borza predstavlja Slovenske borzne družbe preko spleta

Ljubljanska borza, d. d., bo v sodelovanju s slovensko banko NLB d. d. in češkim investicijskim podjetjem Wood & Co. danes, 13. septembra 2017, ob 14:00 uri, gostila investicijski webcast s podjetji Prve kotacije, ki sodijo med najuspešnejše slovenske borzne družbe. Webcast bo edinstvena priložnost za domače in tuje investitorje, da se seznanijo z najnovejšimi poslovnimi rezultati podjetij.

Ljubljanska borza vidi promocijo najimenitnejših družb Prve kotacije kot enega glavnih ciljev, zato nenehno stremi k iskanju novih inovativnih načinov, kako posamezna podjetja približati mednarodnim in lokalnim investitorjem ter s tem povečati njihovo prepoznavnost v javnosti, ki vpliva tudi na samo likvidnosti delnic podjetja.

Vsako podjetje bo začelo s predstavitvijo njihove dejavnosti, za tem pa je predviden tudi čas za postavljanje vprašanj. Podjetja, ki bodo sodelovala na predstavitvi, se bodo predstavila po sledečem predvidenem urniku:

•              14:00 - Zavarovalnica Triglav, d. d.

•              14:50 – Pozavarovalnica Sava, d. d.

•              15:45 – Gorenje, d. d.

•              16:30 – Petrol d. d. , Ljubljana

Registracija, ki omogoča spremljanje webcasta in postavljanje vprašanj sodelujočim podjetjem, je možna na spletni platformi Go To Webinar na sledeči povezavi https://attendee.gotowebinar.com/register/1623487577131684866 in z webinar ID 814-135-427.

Septembrski webcast je drugi tovrstni dogodek po premierni izvedbi junija letošnjega leta, ki je bil označen za uspešnega. Kot pri prvem dogodku, je prijavljeno veliko število mednarodnih investitorjev, ki prihajajo iz Velike Britanije, Združenih držav Amerike, Švedske, Estonije, Luksemburga, Hrvaške, Bolgarije in seveda Slovenije.

Vljudno vabljeni vsi, ki si želite bolje spoznati delovanje najprestižnejših borznih družb.

Ljubljanska borza, d. d., Ljubljana
Datum: 13.09.2017