Hitro iskanje
Iskane besede

Obdobje

Družba
Podrobno iskanje
 
INI-964/12

TERME ČATEŽ, d.d., Čatež ob Savi

Povečanje sodelovanja s tour-operaterji v Termah Čatež

Na podlagi določil pravil Ljubljanske borze d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje družba Terme Čatež d.d., Topliška cesta 35, 8251 Čatež ob Savi objavlja naslednje sporočilo:
 

Do sredine septembra 2012 smo v Termah Čatež, v sodelovanju z dvema kampističnima tour-operaterjema, realizirali 43.105 prenočitev, in sicer v 90 šotorih in 30 mobilnih hišicah. Zaradi izjemnega zanimanja gostov po tovrstnih turističnih nastanitvah smo se za leto 2013 s partnerjema dogovorili za povečan obseg sodelovanja, kar pomeni dodatnih 30 šotorov in 20 mobilnih hišic. Obenem pa potekajo dogovori z novimi tour-operaterji še za dodatnih 30 mobilnih hišic in 10 šotorov.

Navedeno povečanje sodelovanja s tour-operaterji bo Termam Čatež v letu 2013 prineslo dodatnih 50.000 prenočitev tujih gostov, kar predstavlja več kot 20% rast števila prenočitev v kampu Term Čatež oz. več kot 8% rast števila prenočitev v družbi Terme Čatež d.d..

Kamp Terme Čatež pa ostaja eden najbolj priljubljenih v tem delu Evrope. Tako so na nedavno zaključenem sejmu v Parmi, ki je potekal od 08. - 16. septembra 2012, potrdili tudi Italijani. Kampu Terme Čatež so bralci revije največjega združenja kampistov Italije »Confedercampeggio« podelili priznanje «Simpatia e Qualità« kot najboljšemu slovenskemu kampu.

 

Vpogled v današnjo objavo bo dostopen javnosti od trenutka objave na SEOnetu Ljubljanske borze, tudi na spletni strani www.terme-catez.si za obdobje najmanj 5 let od datuma objave, pod naslovom:

O podjetju – Medijsko središče – Sporočila za javnost.

 

 

Uprava
Datum: 20.09.2012