Hitro iskanje
Iskane besede

Obdobje

Družba




Podrobno iskanje
 
INI-1280/12

GORENJE, d.d., Velenje

Obvestilo po seji nadzornega sveta Gorenja

Nadzorni svet bo ostale člane uprave za novo mandatno obdobje imenoval januarja 2013

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze d.d. in Zakona o trgu finančnih instrumentov družba Gorenje, d.d., Velenje objavlja naslednje sporočilo:

Velenje, 17. december 2012 – Nadzorni svet Gorenja se je na današnji seji seznanil z oceno poslovanja Skupine Gorenje v letošnjem letu in potrdil načrt za naslednje leto. Skladno s finančnim koledarjem bosta ocena poslovanja in poslovni načrt objavljena v torek, 18. decembra, ko ju bo uprava družbe predstavila tudi na novinarski konferenci.

Nadzorni svet se je seznanil tudi z aktivnostmi za imenovanje preostalih članov uprave za mandatno obdobje 2013-2018. Preostali člani uprave bodo tako imenovani na seji nadzornega sveta, ki bo sredi januarja naslednje leto. Upravo bo sicer tudi v novem mandatnem obdobju vodil dosedanji predsednik uprave Franjo Bobinac, ki mu je nadzorni svet mandat za sestavo uprave podelil 29.oktobra.

Informacije, ki jih vsebuje objava, bodo na voljo na uradni spletni strani družbe Gorenje, d.d., Velenje, www.gorenje.com, najmanj 5 let od datuma objave.

 

Uprava Gorenja, d.d.
Datum: 17.12.2012