Hitro iskanje
Iskane besede

Obdobje

Družba
Podrobno iskanje
 
PSI-98/04

GORENJE, d.d., Velenje

Otvoritev razstavno-prodajnega centra v Ljubljani

Najboljše zamisli iz Gorenja zdaj na enem mestu

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze d.d. in ZTVP-1 (Ur.l.RS, št.56/99) družba GORENJE, d.d., Velenje objavlja naslednje sporočilo:

Ljubljana, 16. februar - V ponedeljek, 16. februarja, odpira Gorenje vrata novega trgovsko-distribucijskega centra. V objektu površine 11.000 m2 na Brnčičevi 39 v Ljubljani bodo razstavno-prodajni salon s celotno paleto Gorenjevih izdelkov, skladišče kapacitete 15.000 do 20.000 izdelkov, ki bo služilo distribuciji za celo Slovenijo, servisna enota za ljubljansko kotlino ter poslovni prostori, kamor se bodo iz Velenja in Celja preselile tudi vse prodajne in logistične funkcije za slovensko tržišče. Okvirna skupna vrednost naložbe znaša 2,0 mrd SIT.

Gorenje bo tako prvič na enem mestu predstavljalo najnovejše dosežke na področju bele tehnike, malih gospodinjskih aparatov, kuhinjskega in kopalniškega pohištva, ogrevalne tehnike in klima naprav ter avdio in video naprav, hkrati pa bodo v centru posebno pozornost namenjali izobraževanjem trgovcev in promocijskim prireditvam.

 

 
Uprava, Gorenje, d.d.

 

Datum: 16. 2. 2004