Hitro iskanje
Iskane besede

Obdobje

Družba
Podrobno iskanje
 
PAL-320/21

Ljubljanska borza, d. d., Ljubljana

CEE investment opportunities – zimska izdaja

Včeraj, 1. decembra 2021, je potekala tradicionalna decembrska investicijska konferenca Ljubljanske in Zagrebške borze “CEE investment opportunities – winter edition”. V sklopu dogodka smo organizirali 177 virtualnih sestankov, ki so potekali preko platforme Zoom.

Tokrat so imeli investitorji odlično priložnost, da se povežejo s predstavniki kar 18 najelitnejših družb Ljubljanske, Zagrebške in Makedonske borze.: Krka, Luka Koper, Nova Ljubljanska banka, Petrol, Sava Re, Telekom Slovenije, Skupina Triglav, Cinkarna Celje, AD Plastik, Arena Hospitality Group, Atlantic Grupa, Croatian Telecom, Končar Elektroindustrija, Podravka, Span, Valamar Riviera, Alkaloid in Komercijalna Banka.

Dogodka se je udeležilo 55 predstavnikov institucionalnih investitorjev iz Hrvaške, Slovenije, Avstrije, Madžarske, Švice, Češke, Bosne in Hercegovine, Srbije, ZDA in Estonije.

Glavni cilj skupnega dogodka je približati dostopnost slovenskega in hrvaškega kapitalskega trga lokalnim in mednarodnim investitorjem ter borznim družbam povečati njihovo likvidnost in vidnost v javnosti.

Ljubljanska in Zagrebška borza bosta nadaljevali z individualnimi in skupnimi aktivnostmi, s katerimi bosta povečevali interes vlagateljev in skrbeli za uspešne in močne vezi z lokalnimi in mednarodnimi vlagatelji.

Ljubljanska borza, d. d., Ljubljana
Datum: 02.12.2021