Hitro iskanje
Iskane besede

Obdobje

Družba
Podrobno iskanje
 
INI-467/17

MLINOTEST, d.d., Ajdovščina

Seja nadzornega sveta družbe Mlinotest d.d. in sprejeto Letno poročilo

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje družba Mlinotest d.d., Ajdovščina objavlja naslednje sporočilo:

 

Nadzorni svet je na današnji 110. seji sprejel Poročilo Nadzornega sveta družbe Mlinotest Živilska industrija d.d. o preveritvi Letnega poročila družbe za leto 2016 in na ta način potrdil Letno poročilo za leto 2016. Poleg tega je potrdil predlagane sklepe, ki jih je predlagala Uprava za redno letno skupščino in oblikoval predlog za imenovanje revizorja za leto 2017.

Ker Nadzorni svet družbe pri sprejetju letnega poročila ni spremenil letnega poročila, ki ga je sestavilo poslovodstvo družbe in je bilo objavljeno dne 28. 04. 2017, Mlinotest d.d. na podlagi drugega odstavka 111. člena Zakona o trgu finančnih instrumentov objavlja samo informacijo, da je Nadzorni svet družbe sprejel letno poročilo z vsebino, v kateri ga je sestavilo poslovodstvo družbe.

 

Objava bo od dneva objave dalje za obdobje najmanj desetih let objavljena tudi na uradni spletni strani družbe, www.mlinotest.si.

Uprava družbe
Datum: 16.05.2017