Hitro iskanje
Iskane besede

Obdobje

Družba
Podrobno iskanje
 
INI-323/19

SAVA RE, d. d., Ljubljana

Skupina Sava Re ima novo ime

Na podlagi pravil Ljubljanske borze, d. d., Ljubljana in Zakona o trgu finančnih instrumentov Sava Re, d.d., Dunajska 56, 1000 Ljubljana objavlja to obvestilo:

V skupini Sava Re našim strankam nudimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Z rastjo obsega poslovanja, ki vključuje vedno več novih družb s področja zavarovalništva, smo se v upravi Save Re, d.d., odločili, da preverimo moč blagovne znamke, ki najbolje opisuje našo celotno skupino.

Vse naše družbe vodi skupni imenovalec – ukvarjanje z zavarovalništvom in zavarovalništvu sorodnimi storitvami. Zato smo sprejeli odločitev, da namesto krovne blagovne znamke skupina Sava Re v vseh korporativnih dokumentih začnemo uporabljati novo krovno blagovno znamko Zavarovalna skupina Sava.

Prvič bomo novo krovno blagovno znamko uporabili v poročilu o poslovanju za obdobje januar–marec 2019.

Verjamemo, da bomo tudi v prihodnje strankam nudili najboljšo možno uporabniško izkušnjo, ki presega samo storitev, kar je tudi opredelitev naše nove krovne blagovne znamke.

To obvestilo bo skupaj s pripetima dokumentoma objavljeno tudi na spletnih straneh družbe www.sava-re.si od 16. maja 2019, in sicer najmanj za petletno obdobje.

Uprava družbe
Datum: 16.05.2019