Hitro iskanje
Iskane besede

Obdobje

Družba
Podrobno iskanje
 
INI-395/20

TELEKOM SLOVENIJE, d.d., Ljubljana

Obvestilo k 31. skupščini delničarjev družbe

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d. d., Ljubljana, in veljavne zakonodaje Telekom Slovenije, d.d., Cigaletova 15, Ljubljana, objavlja naslednje sporočilo:

Telekom Slovenije, d.d., delničarje obvešča, da bo pisno gradivo k 9. točki dnevnega reda 31. skupščine delničarjev družbe na vpogled na dan skupščine, to je v petek, 5. junija 2020, in sicer od 9. do 11. ure v Informacijski pisarni na sedežu družbe (Cigaletova 15, Ljubljana). Prav tako bo gradivo na vpogled na sami skupščini delničarjev.

Delničarje vljudno prosimo, da uro obiska v Informacijski pisarni predhodno najavijo prek elektronskega naslova skupscina@telekom.si.

Delničarje in novinarje, ki se bodo skupščine udeležili, prosimo, da na sejo skupščine pridejo zdravi, ob prihodu in med sejo skupščine pa upoštevajo ukrepe za zmanjševanje tveganja širjenja COVID-19 skladno z vsakokrat veljavnimi priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Novinarje prosimo, da svojo morebitno udeležbo na skupščini najkasneje do četrtka, 4. junija, do 16. ure najavijo prek elektronskega naslova pr@telekom.si. Zaradi spoštovanja preventivnih ukrepov vstop fotografom in snemalcem v prostor skupščine ne bo omogočen. Fotografije s skupščine bodo na voljo pri sodelavcih v Odnosih z javnostmi družbe.

Objava bo dostopna tudi na spletnih straneh družbe www.telekom.si, in sicer za obdobje najmanj 5 let.

 

 

Uprava Telekoma Slovenije, d.d.
Datum: 03.06.2020