Hitro iskanje
Iskane besede

Obdobje

Družba
Podrobno iskanje
 
INI-417/22

Equinox d.d.

Podpis dolgoročne najemne pogodbe za oddajo 3 hotelov

Družba EQUINOX NEPREMIČNINE d.d. na podlagi Pravil Ljubljanske borze, d. d., Ljubljana, in veljavne zakonodaje, zlasti 17. člena Uredbe (EU) št. 596/2014, objavlja naslednje sporočilo:

 

Družba EQUINOX NEPREMIČNINE d.d. je dne 16.6.2022 podpisala dolgoročno 20 - letno najemno pogodbo za oddajo treh hotelov (Grand Hotel Union, uHotel ter Hotel Lev) v skupni vrednosti nad 110 mio EUR prihodnjih najemnin v omenjenem obdobju. Družba je najemno pogodbo podpisala z eno največjih hotelskih verig v Evropi, špansko skupino Hotusa, ki uspešno upravlja preko 230 hotelov. S podpisom dolgoročne najemne pogodbe in po izpolnitvi vseh odložnih pogojev bo družba EQUINOX NEPREMIČNINE d.d. v celoti uspešno izpeljala organizacijsko, poslovno in korporativno prestrukturiranje in bo s tem zagotovila obstoječim kot tudi vsem prihodnjim delničarjem organizacijsko strukturo, ki v celoti in popolnosti ustreza najvišjim zahodnim standardom delovanja nepremičninskih družb na organiziranem trgu kapitala.

Informacije, ki jih vsebuje objava, bodo na voljo na uradni spletni strani družbe z naslovom https://equinox.si/vlagatelji/ do izteka zakonsko predpisanega roka.

Datum: 16.06.2022