Hitro iskanje
Iskane besede

Obdobje

Družba
Podrobno iskanje
 
INI-504/22

Equinox d.d.

Podpis dolgoročne najemne pogodbe

Družba EQUINOX NEPREMINČINE d.d. na podlagi Pravil Ljubljanske borze d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje, zlasti 17. člena Uredbe (EU) št. 596/2014, objavlja naslednje sporočilo:

 

Družba EQUINOX NEPREMIČNINE d.d. je dne 19.7.2022 podpisala dolgoročno 20-letno najemno pogodbo za oddajo hotela The Fuzzy Log s skupino Mogotel Hotel Group, ki predstavlja največjo hotelsko verigo na Baltiku. Navedena hotelska veriga bo od družbe IP Central d.o.o. hkrati najela tudi Hotel Central, pri čemer bo ocenjena skupna vrednost prihodnjih najemnin (za oba hotela) v navedenem obdobju znašala 12 milijonov EUR. Oba navedena hotela bosta po pridobitvi ustrezne licence delovala pod svetovno priznano blagovno znamko Ibis Styles v okviru hotelske verige AccorHotels, ki je 6. največja hotelska veriga na svetu z več kot 5.000 hoteli v 95 državah.

 

S podpisom dolgoročne najemne pogodbe in po izpolnitvi vseh odložnih pogojev bo družba EQUINOX NEPREMIČNINE d.d. v celoti uspešno zaključila organizacijsko, poslovno in korporativno prestrukturiranje in bo s tem zagotovila obstoječim in vsem prihodnjim delničarjem organizacijsko strukturo, ki v celoti in popolnosti ustreza najvišjim zahodnim standardom delovanja nepremičninskih družb na organiziranem trgu kapitala.

 

Vse podrobnosti navedenega posla bo družba skupaj s polletnimi rezultati poslovanja predstavila zainteresirani javnosti na webinarju dne 28.7.2022 ob 11:00.

 

Prijava na webinar: https://event.webinarjam.com/register/79/506v2fk5

 

Informacije, ki jih vsebuje objava, bodo na voljo na uradni spletni strani družbe z naslovom https://equinox.si/vlagatelji/ do izteka zakonsko predpisanega roka.

Datum: 20.07.2022