Hitro iskanje
Iskane besede

Obdobje

Družba
Podrobno iskanje
 
INI-1302/10

MERCATOR, d.d., Ljubljana

Sodelovanje Mercatorja na peti regionalni promociji kapitalskih trgov na Dunaju

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje družba Poslovni sistem Mercator, d.d., Ljubljana objavlja naslednje sporočilo:


Mercator se je danes, 9.11.2010, udeležil pete regionalne promocije kapitalskih trgov JV Evrope. Dogodek poteka na Dunaju v organizaciji Ljubljanske, Zagrebške, Sarajevske, Banjaluške, Makedonske, Beograjske borze, Montenegro borze in borze NEX iz Podgorice, letos prvič pa sodelujeta tudi borzi iz Bukarešte in Sofije. Nosilca organizacije sta Makedonska borza in dunajska Raiffeisen Centrobank.

Konferenca je namenjena promociji regijskih podjetij, poleg tega pa tudi utrditvi njihovih odnosov z mednarodnimi vlagatelji, ki se osredotočajo na podjetja iz JV Evrope. V okviru promocije bodo potekale predstavitve podjetij in individualna srečanja podjetij z vlagatelji.

Mercator na konferenci zastopata g. Dean Čerin, direktor strateških financ in g. Boštjan Kralj, projektni vodja. Mercator se bo vlagateljem predstavil v osrednjem programu in preko individualnih sestankov, kjer bo predstavljeno poslovanje Skupine Mercator v letu 2010.


Obvestilo bo od 9.11.2010 in najmanj za obdobje 5 let objavljeno tudi na spletnih straneh družbe www.mercator.si.
Poslovni sistem Mercator, d.d.,
Uprava
Datum: 09.11.2010