Hitro iskanje
Iskane besede

Obdobje

Družba
Podrobno iskanje
 
INI-1490/10

MERCATOR, d.d., Ljubljana

Mercator prejel posebno priznanje za največji napredek na področju odnosov z vlagatelji

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje družba Poslovni sistem Mercator, d.d., Ljubljana objavlja naslednje sporočilo:


Mercator je prejel posebno priznanje za največji napredek na področju odnosov z vlagatelji v letu 2010. S svojim aktivnim pristopom do vlagateljev ter ažurnimi in kakovostnimi poslovnimi informacijami je Mercator pokazal, kako pomemben je kakovosten odnos družbe do vlagateljev. Priznanje je na prireditvi Ljubljanske borze za uprave udeležencev slovenskega finančnega trga predala ministrica za gospodarstvo mag. Darja Radič, prevzela pa ga je mag. Melita Kolbezen, članica Mercatorjeve uprave za strateške finance in informatiko.

Ljubljanska borza podeljuje nagrado PORTAL že petnajstič po vrsti. Ocenjevalna komisija predstavnikov vlagateljev, analitikov, novinarjev in borze je borzne družbe ocenjevala dvostopenjsko po desetih kriterijih glede kakovosti obveščanja, korporativnega upravljanja, strategije komuniciranja in odnosa do vlagateljev v obdobju od oktobra 2009 do septembra 2010.

Obvestilo bo od 17.12.2010 in najmanj za obdobje 5 let objavljeno tudi na spletnih straneh družbe www.mercator.si.
Poslovni sistem Mercator, d.d.,
Uprava
Datum: 17.12.2010