Hitro iskanje
Iskane besede

Obdobje

Družba
Podrobno iskanje
 
INI-125/20

TERME ČATEŽ, d.d., Čatež ob Savi

Aktualne razmere v Termah Čatež

Na podlagi določil pravil Ljubljanske borze d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje Terme Čatež d.d., Topliška cesta 35, 8251 Čatež ob Savi objavlja naslednje poročilo:

V Termah Čatež vsakodnevno skrbno spremljamo aktualne razmere in navodila NIJZ ter WHO.

Tudi v Termah Čatež se soočamo s kratkoročnimi odpovedmi rezervacij individualnih gostov ter odpovedmi že dogovorjenih turističnih aranžmajev preko partnerjev. Odpovedi rezervacij je bilo zaznati že v zadnjem februarskem – počitniškem tednu v Sloveniji, sledile so odpovedi rezervacij na italijanskem trgu, trenutno pa beležimo odpovedi rezervacij za marec in april na vseh trgih.

Nastala situacija je izjemno zmanjšala vsa nova povpraševanja za tekoče in prihodnja obdobja, zato smo se odločili začasno zapreti Hotel Terme; vse goste z že rezerviranimi kapacitetami pa preseliti v preostale hotele.  

Ker je zdravje naša prioriteta, smo že pred tedni preventivno in skladno z navodili Ministrstva za zdravje in NIJZ na vse hotelske, bazenske recepcije in restavracije namestili razkužila za roke; poskrbeli smo tudi za dostopnost razkužilnih sredstev za zaposlene. Vsa navodila, postopki ravnanja in preventivni ukrepi za preprečevanja in obvladovanja okužbe s koronavirusom so zapisani v našem internem dokumentu, ki je usklajen s smernicami NIJZ-ja in WHO-ja.

Razmeram smo prilagodili  promocijske aktivnosti in operativni način dela vseh zaposlenih. 

Prisluhnili smo tudi našim gostom in jim omogočili možnost brezplačne odpovedi individualnih rezervacij - brez stroškov lahko odpovedo svoje rezervacije 48 ur pred prihodom. 

Upamo, da se razmere čim prej uredijo in se zopet znajdemo v normalnem življenjskem ritmu.

Vpogled v današnjo objavo bo dostopen javnosti od trenutka objave na SEOnetu Ljubljanske borze, tudi na spletni strani www.terme-catez.si za odbobje najmanj 5 let od datuma objave, pod naslovom:

O podjetju – medijsko središče – sporočila za javnost

 

Uprava
Datum: 12.03.2020