Hitro iskanje
Iskane besede

Obdobje

Družba




Podrobno iskanje
 
PSI-933/05

GORENJE, d.d., Velenje

Gorenje odprlo vrata novega razstavno-prodajnega salona v Velenju

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze d.d. in ZTVP-1 (Ur.l.RS, št.56/99) družba GORENJE, d.d., Velenje objavlja naslednje sporočilo:

Dne 3. oktobra 2005 je Gorenje na svečani otvoritvi, ki so se je udeležili številni gostje iz vse Slovenije s področja gospodarstva, oblikovanja, politike in kulture, odprlo vrata največjega in najsodobnejšega razstavno - prodajnega salona ob centralnem tovarniškem kompleksu v Velenju.

Prav tako bo Gorenje 8. in 9. oktobra v kompleksu Gorenja v Velenju odprlo vrata največjega in najsodobnejšega razstavno-prodajnega salona v Evropi na več kot 3.000 m² tudi za končne kupce. Prvi takšen prodajni salon smo v Sloveniji pred dobrim letom in pol odprli na Brnčičevi v Ljubljani. Tovrstne centre, ki smo jih v preteklih dveh letih po Evropi zgradili še v Podgorici, Budimpešti in Zagrebu, gradimo v skladu s politiko »vse za dom na enem mestu«, s katero zagotavljamo obiskovalcem in kupcem celovit pregled nad Gorenjevo prodajno ponudbo.

V novem razstavno-prodajnem salonu na Gorenjevem domačem terenu v Velenju bo na dobrih 2.000 m² razstavljen celoten asortiman blagovne znamke Gorenje: veliki in mali gospodinjski aparati, zabavna elektronika, kuhinje, kopalnice, sanitarna oprema, keramika, klimatske naprave, grelniki vode ter radiatorji. V novih prostorih so predvideni še 450 m² skladiščnih prostorov za takojšen prevzem aparatov, ki so na zalogi in sodobno 800 m² veliko restavracijo, kjer je prostora za 500 ljudi. V osnovi bo restavracija namenjena zaposlenim v Gorenju in ponudbi cateringa, bo pa odprta tudi za organizirane skupine izven Gorenja.

Več o novem razstavno-prodajnem salonu v Velenju pa je navedeno v pripetem dokumentu!

Javna objava bo objavljena tudi na spletni strani www.gorenje.com do nadaljnjega.

 

 
Uprava Gorenja, d.d.

 

Datum: 3. 10. 2005

Pripeti dokumenti: Otvoritev novega razstavno prodajnega salona v Velenju