Feast search
Keywords

Period

Issuer
Advanced search
 
INI-856/14

TUŠMOBIL, d.o.o.

Tuš Holding je z družbo Telemach sklenil pogodbo o prodaji hčerinskega podjetja Tušmobil

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d. d., in 112. člena Zakona o trgu finančnih instrumentov Tušmobil d.o.o., Brnčičeva 49, 1231 Ljubljana-Črnuče, v priponki objavlja naslednje sporočilo:

 

Tušmobil, najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji, je s svojimi skoraj 300.000 uporabniki postal pomemben del slovenskega telekomunikacijskega trga. V vseh sedmih letih delovanja je znal prepoznati potrebe slovenskega uporabnika ter mu ponuditi največ za primerno ceno. S svojo zavzeto in dinamično ekipo pa je vseskozi bogatil ponudbo in ponujal inovativne storitve.

Danes dne 17.10.2014 je Tuš Holding je z družbo Telemach sklenil pogodbo o prodaji hčerinskega podjetja Tušmobil.

Tušmobil bo z novim lastnikom zaokrožil ponudbo fiksnih in mobilnih komunikacijskih storitev ter si dodatno utrdil svoj finančni položaj. Kombinacija Telemachovega najsodobnejšega fiksnega telekomunikacijskega omrežja in mobilne infrastrukture bo slovenskim uporabnikom prinesla jasne prednosti na področjih kakovosti storitev in inovacij. 

Tušmobil z novim lastnikom  načrtuje znatne naložbe v nadgradnjo mobilne infrastrukture, da bi lahko uporabniki že naslednje leto uživali v mobilnem omrežju četrte generacije. Podjetje želi uporabnikom v Sloveniji zagotoviti izkušnjo, ki je enakovredna najboljšim v Evropi in po svetu ter jo omrežje četrte generacije prinaša v kombinaciji s hitrim fiksnim internetom s hitrostmi dostopa preko 200 Mbps in privlačno ponudbo vsebin v visoki ločljivosti.

 

Informacije, ki jih vsebuje objava, bodo na voljo na spletni strani družbe Tušmobil, d.o.o., www.tusmobil.si, najmanj pet let, od današnjega dne dalje.

Uprava družbe

 

 

Datum: 17.10.2014