Hitro iskanje
Iskane besede

Obdobje

Družba
Podrobno iskanje
 
PSI-682/04

GORENJE, d.d., Velenje

Gorenje predstavilo novo generacijo pralnih strojev in sušilnikov perila v Pragi

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze d.d. in ZTVP-1 (Ur.l.RS, št.56/99) družba GORENJE, d.d., Velenje objavlja naslednje sporočilo:

V ponedeljek 30. avgusta 2004, je Gorenje v Pragi pripravilo elitni dogodek predstavitve nove generacije pralnih strojev in sušilnikov perila, namenjen poslovnim partnerjem iz celega sveta.

Širok spekter aparatov za dom je zdaj bogatejši za tehnološko dovršeno generacijo novih pralnih strojev in sušilnikov perila. Vrhunska tehnologija, prepričljivo oblikovanje in izjemno preprosta ter učinkovita uporaba so temeljne odlike aparatov, ki predstavljajo vrhunec dolgoletnega dela v razvojnem jedru Gorenja.

V Gorenju smo aktivirali popolnoma novo proizvodno linijo v tovarni, kjer nastaja razvojno, tehnološko in dizajnersko prenovljen vrhunski program pralnih strojev in sušilnikov perila nove dobe. Nova generacija pralnih strojev in sušilnikov perila ima vgrajeno inteligentno tehnologijo s senzorskim upravljanjem (UseLogic®). Zmogljivost pranja je do 6 kg perila. Novost je tudi 33 cm velika odprtina vrat, ki omogoča lažje vlaganje perila. Oblika in ergonomija pralnega stroja in sušilnika perila so skrbno in premišljeno izdelani. Nova linija pralnih strojev je na voljo v širokem izboru samostojnih prostostoječih in podpultnih različic, ki jo dopolnjuje še paleta 44 cm globokih modelov. Podpultni -3 cm nižji in plitvejši - 44 cm globoki pralni stroji so popolna novost. Novi aparati presegajo tradicionalen Gorenjev sloves po okoljski prijaznosti, saj dosegajo še boljše rezultate, kot jih zahteva najvišji energijski razred. Pralni stroji dosegajo poleg nizke porabe energije izvrstne učinke pranja in ožemanja.


Več o slavnostnem dogodku ter novi generaciji pralnih in sušilnih strojev, si lahko ogledate v pripetem dokumentu!

 

 
Uprava Gorenje, d.d.

 

Datum: 1. 9. 2004

Pripeti dokumenti: Event Praga