Hitro iskanje
Iskane besede

Obdobje

Družba
Podrobno iskanje
 
PSI-871/04

GORENJE, d.d., Velenje

Gorenje lansiralo novo generacijo pralnih in sušilnih strojev tudi na slovenski trg

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze d.d. in ZTVP-1 (Ur.l.RS, št.56/99) družba GORENJE, d.d., Velenje objavlja naslednje sporočilo:

Danes, dne 29.10.2004, je v prostorih Prodajno-distribucijskega centra v Ljubljani, na Brnčičevi 39, potekala novinarska konferenca s pričetkom ob 13:30 uri. Na novinarski konferenci so kot govorniki prisostvovali predsednik Uprave Gorenja, d.d., gospod Franjo Bobinac, član Uprave, odgovoren za razvoj in kakovost, gospod Franc Košec ter direktor Gorenja GSI, gospod Karli Šilc.

Namen današnje konference je bila predstavitev Nove generacije pralnih strojev in sušilnikov perila, Pralnega stroja in sušilnika perila Premium Touch, Monarque - hladilne vitrine za shranjevanje vina tudi domačemu, slovenskemu tržišču.

Poleg produktnih novosti, ki so v celoti rezultat Gorenjevih strokovnjakov, pa je bila predstavljena tudi prodajna akcija Pet let garancije za velike gospodinjske aparate. Gorenje namreč uvaja od 15. oktobra 2004 na slovenski trg pomembno novost in izjemno prednost za kupce in uporabnike velikih gospodinjskih aparatov. Vsi veliki gospodinjski aparati gorenje, kupljeni v Sloveniji od 15. oktobra dalje, imajo petletno garancijo.

Ob 14:30 uri pa se je pričel predstavitveni program novosti za slovenske kupce ter druge poslovne partnerje.

Vsebine z gradivom za novinarje so na razpolago v pripetih dokumentih.

 

 
Uprava, Gorenje, d.d.

 

Datum: 29. 10. 2004

Pripeti dokumenti: Gradivo za novinarje, Akcija pet let garancije