Feast search
Keywords

Period

Issuer
Advanced search
 
PSI-601/07

GORENJE, d.d., Velenje

Mednarodna predstavitev nove kolekcije Gorenje Ora-Ïto

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze d.d. in ZTVP-1 (Ur.l.RS, št. 51/06, UPB 2) družba GORENJE, d.d., Velenje objavlja naslednje sporočilo:

Istanbul, 16. maj 2007 - Gorenje, v vrhunsko oblikovanje usmerjen evropski proizvajalec gospodinjskih aparatov, je v Istanbulu svojim poslovnim partnerjem in medijem iz različnih koncev sveta predstavilo novo kolekcijo Gorenje Ora-Ïto.

Gorenje, eden izmed največjih proizvajalcev gospodinjskih aparatov v Evropi, je z mednarodno predstavitvijo nove kolekcije gospodinjskih aparatov Gorenje Ora-Ïto v Istanbulu obeležilo tudi vstop na turški trg.

Gorenje je oktobra lani ustanovilo hčerinsko podjetje v Turčiji, Gorenje Istanbul Ltd. Turčijo in 75 milijonski turški trg, ki živi v koraku z vsesplošnim razvojem in svetovnimi trendi, v Gorenju vidijo kot deželo številnih poslovnih priložnosti.

Gorenje namerava v Turčiji zgraditi stabilno prodajno-distribucijsko mrežo z zagotavljanjem visoke kakovosti in prestiža oblikovno in tehnološko napredne blagovne znamke Gorenje ter z vsemi poprodajnimi aktivnostmi, kot so zagotavljanje servisa in dobave rezervnih delov.

Več o predstavitvi nove linije aparatov in vstopu Gorenja na turški trg, najdete v pripetem dokumentu.

Javna objava bo na razpolago tudi na spletni strani www.gorenje.com, do nadaljnjega.

 

 
Gorenje, d.d.
Uprava

 

Datum: 17. 5. 2007

Pripeti dokumenti: Mednarodna predstavitev nove kolekcije Gorenje Ora-Ïto